Platte daken

Een plat dak dat tot in de puntjes is afgewerkt? Daarvoor moet je bij Alexander Kerkhoff zijn!

Wil je je nieuwe woning uitrusten met een plat dak? Of is je platte dakbedekking aan vervanging toe? Ons team komt graag een kijkje nemen en geeft je professioneel advies voor het plaatsen of renoveren van jouw dak. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we snel inschatten welke werken er moeten gebeuren en advies op maat geven. 

Zo helpen we je onder andere kiezen uit ons aanbod kwalitatieve materialen:  

  • EPDM Firestone met certificaat
  • Roofing
  • Pvc

Oog voor detail

Al deze materialen worden door onze ervaren vaklui geplaatst volgens de regels van de kunst. Of het nu gaat om een nieuw plat dak of een bestaand plat dak dat moet worden gerenoveerd, we werken elk dak met oog voor detail af. 

Nieuwbouw

Ben je bijvoorbeeld voor je nieuwbouwwoning nog in overleg met je architect over hoe je dak er moet uitzien? Of staat je ruwbouw er al? Je kan Dakwerken Alexander Kerkhoff in elke fase van het bouwproces inschakelen voor een plat dak van topkwaliteit. We gebruiken onze expertise om je met raad en daad bij te staan zodat jij na de plaatsing van je dak jarenlang op beide oren kan slapen. 

Renovatie en isolatie

Ook voor het plaatselijk herstellen of volledig vernieuwen en isoleren van een plat dak kan je bij ons terecht. We vertrekken altijd van een stevige dakconstructie en werken voor de bekleding met verschillende materialen zoals roofing en EPDM Firestone. Bovendien kan je bij ons kiezen uit een ruim aanbod dakranden in een gewenste RAL-kleur. 

Plat dak

Wij maken een offerte volledig op jouw maat. Wedden dat de prijs wel zal meevallen?

Contacteer ons
Hellende dak

Inspiratie nodig of wil je je laten omverblazen door onze voorgaande projecten? Wij tonen je graag enkele beelden van vorige projecten.

Bekijk onze projecten
Onze diensten Wij kruipen de ladder op voor…