Hellende daken

Een hellend dak plaatsen? Daar heb je een expert als Alexander Kerkhoff voor nodig!

Je dak beschermt je woning tegen weer en wind en bepaalt voor een groot stuk het uitzicht ervan. Voor het plaatsen, renoveren of isoleren van je hellend dak doe je dan ook best een beroep op een echte vakman zoals Alexander Kerkhoff. Bij ons ben je zeker van professioneel advies op maat en een kwalitatief hoogstaande uitvoering van de werken binnen de afgesproken termijn. 

We nemen je hellend dak met veel plezier onder de loep en plaatsen of vervangen de

Nieuw hellend dak

Een klein of groot hellend dak, in een moderne, hedendaagse of landelijke stijl, ons ervaren team gaat elke uitdaging met veel plezier aan. We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en helpen je graag met het kiezen van het meest geschikte materiaal voor jouw hellend dak. We overlopen samen de mogelijke opties zoals leien, dakpannen, etc. en gaan pas aan de slag wanneer jij volledig overtuigd bent van je keuze.  

Hellend dak renoveren

Je huidig hellend dak is aan een renovatie toe of je hebt een woning gekocht waarvan het volledige dak moet worden vervangen? Aarzel niet om ons te contacteren. We bekijken samen wat er precies moet gebeuren en renoveren of vervangen je versleten dak in een mum van tijd. We staan garant voor een professionele aanpak, een goede communicatie doorheen het volledige project en een perfect afgewerkt resultaat opgeleverd binnen de afgesproken termijn

Hellend dak isoleren

Wil je je schuin dak of hellend dak isoleren? Dat kunnen we alleen maar toejuichen. Je dak isoleren is immers de snelste weg naar een lagere energiefactuur. Met een goede dakisolatie blijft je woning langer warm in de winter en lekker koel tijdens de warme zomerdagen. Om je hellend dak te kunnen isoleren, heb je een onderdak in goede staat nodig. Ons team kijkt altijd eerst even de staat van je onderdak na en gaat daarna met de nodige expertise en knowhow aan de slag om je hellend dak zo goed mogelijk te isoleren. 

Plat dak

Wij maken een offerte volledig op jouw maat. Wedden dat de prijs wel zal meevallen?

Contacteer ons
Hellende dak

Inspiratie nodig of wil je je laten omverblazen door onze voorgaande projecten? Wij tonen je graag enkele beelden van vorige projecten.

Bekijk onze projecten
Onze diensten Wij kruipen de ladder op voor…