Alexander Kerkhoff, een dakwerker in hart en nieren

Met meer dan twintig jaar ervaring op zak heeft het plaatsen en renoveren van daken geen geheimen meer voor Alexander. Hij werkte jarenlang als dakwerker in dienstverband en richtte begin 2009 zijn eigen firma op. Vandaag is Dakwerken Alexander Kerkhoff een familiebedrijf dat vertrouwen hoog in het vaandel draagt. Ons vast team van ervaren dakwerkers kent de stiel door en door en gaat elke dag met passie voor het vak aan de slag. We voeren alle werken uit in eigen beheer en streven telkens naar een kwalitatief resultaat dat wordt opgeleverd binnen de afgesproken termijn.

Specialist in platte en hellende daken

We zijn gespecialiseerd in platte en hellende daken en gevelbekleding. Vooral de aanleg en renovatie van hellende daken, platte daken en gevelbekleding voor de particuliere woningbouw is onze specialiteit. Bij elke opdracht hechten we veel belang aan het maken van goede afspraken en een vlotte communicatie tussen de verschillende aannemers op een werf. Klantgerichtheid betekent voor ons correcte offertes zonder verrassingen, professioneel advies en een gerespecteerde timing.

Waarmee maakt Dakwerken Alexander Kerkhoff het verschil?

  • Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding 
  • Een professioneel team van ervaren dakwerkers
  • Vakkundig advies
  • Strikte uitvoeringstermijn
  • Bewezen kwaliteit: 10 jaar garantie op elk dak
Plat dak

Wij maken een offerte volledig op jouw maat. Wedden dat de prijs wel zal meevallen?

Contacteer ons
Hellende dak

Inspiratie nodig of wil je je laten omverblazen door onze voorgaande projecten? Wij tonen je graag enkele beelden van vorige projecten.

Bekijk onze projecten
Onze diensten Wij kruipen de ladder op voor…