Afdichten & isoleren

Je dak afdichten of isoleren? Je kan rekenen op onze professionals!

Of het nu gaat over een plat dak op een particuliere woning of een volledige appartementsblok, ons team gaat steeds met hetzelfde enthousiasme aan slag en gebruikt dezelfde professionele werkwijze. De keuze van de dakbedekking daarentegen hangt sterk af van factoren zoals de ondergrond, de isolatie, de invulling van het gebouw, etc. Vanuit onze ervaring staan we je hierin dan ook graag bij en geven je de nodige informatie over: 

  • EPDM Firestone
  • Roofing
  • Pvc

Dakisolatie

Naast het afdichten, bieden we ook een helpende hand bij het isoleren van je plat of hellend dak. Afhankelijk van de dakopbouw, vraagt elk dak een andere aanpak. Onze vakmannen komen graag een keer langs om die met jou te bespreken en staan garant voor een efficiënt resultaat zodat je dankzij je isolatie een flink stuk kan besparen op je energiefactuur. 

Na-isoleren

Bij Dakwerken Alexander Kerkhoff isoleren we niet alleen nieuwe daken, maar zijn we ook beschikbaar voor het na-isoleren van een bestaand dak. Bij een hellend dak maken we hiervoor meestal gebruik van de keper- of spantenstructuur waartussen we het isolatiemateriaal aanbrengen. Wil je je plat dak na-isoleren? Dan is een oplossing langs buiten aan te raden, maar die bespreken we graag persoonlijk zodat we rekening kunnen houden met factoren zoals de bestaande opkanten, de waterafvoer, etc. 

Plat dak

Wij maken een offerte volledig op jouw maat. Wedden dat de prijs wel zal meevallen?

Contacteer ons
Hellende dak

Inspiratie nodig of wil je je laten omverblazen door onze voorgaande projecten? Wij tonen je graag enkele beelden van vorige projecten.

Bekijk onze projecten
Onze diensten Wij kruipen de ladder op voor…