Asbest verwijderen

Laat asbest professioneel verwijderen door Alexander Kerkhoff

Werd je woning in de vorige eeuw gebouwd? Dan bestaat de kans dat er asbest in de bouwmaterialen werd verwerkt. Vooral oude onderdaken of daken met golfplaten of kunstleien kunnen asbest bevatten. Wanneer een asbestdak verweert, verhoogt het risico dat de schadelijke asbestvezels in de omgeving terechtkomen en dat is geen goede zaak voor het milieu en jouw gezondheid. Doe daarom een beroep op onze expertise om je asbestdak veilig te verwijderen en te vervangen.

Gecertificeerd asbestverwijderaar

In principe mag je asbest zelf verwijderen in Vlaanderen, maar zonder de juiste kennis en materialen vergroot je zo het risico dat er asbestvezels vrijkomen. Schakel daarom een gespecialiseerde asbestverwijderaar zoals Alexander Kerkhoff in. Wij hebben de nodige opleidingen gevolgd zodat we precies weten hoe we je asbestdak moeten verwijderen en welke voorzorgen we moeten nemen. Nadat we de oude dakbedekking hebben verwijderd, plaatsen we met evenveel oog voor detail een nieuwe bedekking op je plat dak of hellend dak. Wil je van de gelegenheid gebruikmaken om je dak extra te isoleren? Ook daar helpen we je graag mee verder!

Premie voor asbestverwijdering

De Vlaamse overheid wil tegen 2040 alle gebouwen asbestvrij maken. Omdat het veilig en correct verwijderen van asbest kosten met zich meebrengt, voorziet de Vlaamse regering vanaf 1 januari 2021 een premie voor het verwijderen van asbest uit huizen. Die premie van 8 euro per vierkante meter kan je aanvragen bij netbeheerder Fluvius als je je gevel of dak isoleert en tegelijk ook de asbestleien, het asbesthoudend onderdak of de asbesthoudende gevelbekleding laat verwijderen. 

Wil je asbest laten verwijderen of wil je eerst meer informatie hierover? Aarzel niet om ons te contacteren!

Plat dak

Wij maken een offerte volledig op jouw maat. Wedden dat de prijs wel zal meevallen?

Contacteer ons
Hellende dak

Inspiratie nodig of wil je je laten omverblazen door onze voorgaande projecten? Wij tonen je graag enkele beelden van vorige projecten.

Bekijk onze projecten